WorkshoP 1: HANDLEZEN, INTUïtie & frequenties

De natuur trekt moeiteloos
je aandacht en buiten zijn
werkt relativerend.

Hoe maak je beter gebruik van je intuïtie, zodat het leven een stuk leuker en makkelijker voor je wordt? Hoe verhoog je jouw energiefrequentie? Zodat je jouw kansen vergroot en je veel beter keuzes weet te maken? Hoe weet je waar je energie ‘lekt’? Tijdens deze workshop kom je erachter!

Marjolein maakt gebruik van haar mediamieke gaven om heldere en concrete inzichten te geven. Hierbij krijgt Marjolein ondersteuning van Suzan Broersen. Suzan neemt je -via de eeuwenoude wijsheid van de handleeskunde- mee in de betekenis van de lijnen, patronen en andere specifieke kenmerken van de handen. Dit geeft je inzicht in je ware zelf, verlangens, krachten en belemmeringen. Maar ook in wat jou soms tegenhoudt.

De samenwerking tussen Suzan en Marjolein is nuchter, praktisch en met humor. Ze vergroten samen jouw bewustzijn. Je krijgt concrete handvatten en tools die je direct in de praktijk kunt toepassen. Je ervaart meer energie en inspiratie! Voor info over deze workshop vul je het contactformulier in.

Datum: Zaterdag 20 april 2024
Tijd: 09:15 – 12:15 uur
Locatie: Uitgeest