Over mij

Ik ben Marjolein Lofvers, en voor mij is het eigenlijk altijd al normaal geweest om allerlei dingen bij anderen te zien, voelen en horen. Dit komt van mijn vaderskant. Ik ontdekte dat mijn heldere gaven een soort speciale kracht zijn waarmee ik anderen van dienst kan zijn. Het mooie is dat zelfs als een goed opgeleide en nuchtere vakvrouw, met achtergronden in communicatie en psychologie, ik die andere dimensie kan oppikken.

In verschillende banen, zoals in communicatietrainingen en de uitvaartwereld, begon ik voorzichtig mijn intuïtie en speciale gaven steeds meer te gebruiken. Vanaf 2009 besloot ik om mijn vaardigheden verder te verfijnen en volgde ik diverse opleidingen, zowel in Nederland als in het buitenland, waaronder bij het Arthur Findlay College in Londen Stansted (de Academie voor mediumschap).

Ik heb een paar jaar op Mallorca gewoond en zelfs daar kon ik mensen helpen met mijn gaven. Na mijn tijd in het buitenland ben ik mijn eigen praktijk in Nederland gestart, waar ik coaching aanbied. Basis voor de coaching is mijn helderziendheid. Daarnaast geef ik healingen ; vroeger noemden ze dit wel “handoplegging”.

Mijn diepe connectie met de natuur heeft altijd een grote rol gespeeld in mijn leven. Daarom was het voor mij een droom om een praktijk te hebben waar mijn cliënten de kracht van de natuur zelf kunnen ervaren. Ik laad zelf helemaal op van buiten zijn, omringd door mijn honden, de bomen, (kamer)planten, bloemen en de geluiden van vogels. Het is gewoon mijn  place to be!

De natuur trekt moeiteloos je aandacht

en buiten zijn werkt relativerend.

BABS
Naast mijn werk als helderziende ben ik ook BABS, buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand. Dus, als je trouwplannen hebt, maak ik er graag met jullie een bijzonder moment van.

Heb je vragen over mijn rol als
medium of helderziende?

Bel of mail me gerust

Wil je meer weten over mij persoonlijk?
Maak dan hier nader kennis