Wat is een healing?

✓ PIJNVERMINDERING
✓ STRESSVERMINDERING
✓ WELZIJN
Een healing kan bijdragen aan het bevorderen van een betere nachtrust, waardoor slaapproblemen kunnen verminderen. Ervaar de vermindering van stress en de verlaging van adrenalinelevels, wat innerlijke rust en ontspanning geeft. Een healing kan ook helpen bij het oplossen van blokkades in het lichaam. Energie stroomt vrijer en jouw welzijn wordt bevorderd. Door de bevordering van doorstroming rondom pijnplekken kunnen pijnklachten verminderen, je voelt je daardoor comfortabeler. Je voelt een verbeterde aarding, wat leidt tot een betere ademhaling en minder last van koude voeten.

 

Werkwijze
Bij het uitvoeren van een healing wordt Marjoleins aandacht vanzelf getrokken naar gevoelige plekken, waarbij fysiek contact niet essentieel is. Ze staat achter je terwijl je op een stoel zit en plaatst haar handen op je schouders. De healing geeft een soort van ‘reset’ in je lijf. Gedurende de healing wordt er niet gesproken. Na afloop deelt Marjolein haar waarnemingen op zowel fysiek als emotioneel niveau. Het doel van healing is om als aanvulling te dienen, als een eerste stap, maar nooit als de enige oplossing. Daarom biedt Marjolein vaak ook advies en praktische handvatten, bijvoorbeeld op het gebied van voeding, slaap, osteopathie, mesologie, enzovoort.

Intake met 1e keer healing: 60 min.
Kosten : € 90,-

Duur healing: 35 min.
Kosten : € 50,-

Kinderen
Ook voor kinderen kan Marjolein van grote betekenis zijn. Jij kunt bij haar terecht met jouw baby, kleuter, puber. Je kunt er gewoon bij blijven en oudere kinderen mogen alleen komen als ze willen. Er is altijd eerst een intake samen met de ouders.

Jij en jouw huisdier
Overweeg je een reading voor jou en je huisdier? Marjolein leest zowel jou als je dier, begrijpt hun gedragingen en ziet hoe jullie interactie elkaar beïnvloedt. Een reading kan bij jouw hond, kat of paard.

Heb je vragen over mijn rol als
medium of helderziende?

Bel of mail me gerust

Wil je meer weten over mij persoonlijk?
Maak dan hier nader kennis