Wil jij even helemaal terugkomen bij jezelf en verfrist en opgeladen huiswaarts keren?

Geniet dan van een Soul Retreat, begeleid door ervaren mediums, op het sfeervolle landgoed Son Sant Andreu Agroturismo op het prachtige eiland Mallorca van woensdag 9 oktober tot en met zondag 13 oktober 2024.

Neem de tijd voor jezelf en laat alle verplichtingen uit je dagelijks leven helemaal los. Tijdens deze 5-daagse Soul Retreat geef jij jezelf de kans om rust te vinden en op te laden. In een groep gelijkgestemde vrouwen ontdek je wat jou voedt, inspireert en wat je zielsverlangen is.

Daarnaast gaan wij jou helpen belangrijke inzichten op te doen. Waar sta je nu, wat beweegt zich in jou, waar wil je naar toe en hoe ga je dat doen. Welke innerlijke besluiten kun je hierin dan voor jezelf nemen. Naast de groepssessies krijg je bovendien een individuele soul sessie van Marjolein, Hanneke of Claudia.

In de soul sessies ga je het verschil ervaren tussen hoofd en hart. Je leert meer in verbinding te komen met jezelf. Je zal meer inzicht krijgen in jouw behoeften, wat jij nodig hebt. En hoe je meer kan leren vertrouwen op je intuïtie. We gaan onderzoeken wat jouw zielsverlangen is, wie jij in essentie bent.

De sessies zijn een combinatie van onze kennis, expertise en mediamieke gaven waarin we jou uitnodigen om tot jouw potentieel te komen.

 

Wij bieden een afwisselend programma met inspirerende sessies en genoeg vrije tijd voor jezelf.

 

De finca is een heerlijke omgeving met voldoende voeding voor de ziel, een mooie plek om te ontspannen. Je kunt gebruik maken van het zwembad met zonneterras, wandelen in de prachtige natuur en genieten van het uitzicht op de bergen vanuit de vele zitplekjes die de Finca biedt. Bij deze Soul Retreat denken we uiteraard ook aan de inwendige mens. Je wordt met lekker eten en drinken verwend!

OVER ONS

Wij – Marjolein, Hanneke en Claudia – zijn via ons werk op elkaars pad gekomen, en blijken een gezamenlijk zielsverlangen te hebben. Namelijk om voor een mooie groep vrouwen een retreat te organiseren op een fijne inspirerende plek onder de zon en in de natuur. Die plek hebben we gevonden; Son Sant Andreu Agroturismo op het prachtige eiland Mallorca! Hier gaan we jou welkom heten, elkaar ontmoeten, ervaren, delen, inzichten opdoen, ontspannen, opladen …… en vooral een onvergetelijke herinnering maken. We hebben er enorm veel zin in!

Marjolein Lofvers werkt al jaren als ervaren medium. Door haar helderziende en heldervoelende gaven geeft ze je binnen één sessie direct allerlei feiten en inzichten. Omdat ze zelf heel nuchter en praktisch is geeft ze je tevens bruikbare handvatten mee en spreekt ze klare taal.      

Hanneke Rooks is medium en professioneel tarotist. Zij coacht jou en helpt jou om je eigen pad te vinden. Door haar kennis over de Tarot, numerologie en haar helderziende gave beantwoordt zij vragen, en geeft informatie over zaken die over jou en je leven gaan.

Claudia van Hoorn werkt al jaren als psychosociaal therapeut, verlies- en rouwbegeleider en intuïtief coach. Zij helpt je inzicht te krijgen in je zelfhelende vermogen, opnieuw je balans te vinden en hoe je meer in verbinding komt met jezelf.

PROGRAMMA

Woensdag 9 oktober 2024

Aankomst, welkomstdrankje, kennismaken en diner

Donderdag 10, vrijdag 11, zaterdag 12 oktober 2024

Ochtend: ontbijt, aansluitend groepssessie 

Middag: vrij te besteden of individuele soul sessie

Avond: diner en vrijblijvend avondprogramma

Zondag 13 oktober 2024

Ontbijt, groepssessie en vertrek naar de luchthaven

KOSTEN SOUL RETREAT

De kosten voor deze 5-daagse Soul Retreat Mallorca zijn € 1.350,00

Dit is inclusief:
 • Transfer luchthaven – Agroturismo Son Sant Andreu v.v.

 • 5 dagen, 4 overnachtingen o.b.v. een 2-persoons slaapkamer (met aparte bedden)

 • Toeristenbelasting
 • Alle dagen ontbijt, lunch en diner
 • Koffie, thee, water, drankjes
 • Dagelijkse soul sessies met de groep
 • 1 individuele soul sessie
Dit is exclusief:
 • Vliegticket  
 • Extra te boeken consulten bij één van de begeleiders
 • Extra te boeken massage
 • Wijn en sterke dranken

De groep zal bestaan uit 10 – 12 deelnemers

Inschrijven voor de Soul Retreat Mallorca graag vóór 21 juni 2024.

Wil je meer informatie over deze Soul Retreat? Bel of mail ons dan. Wij vertellen je graag meer over deze mooie retreat.

De accommodatie is te vinden op https://www.sonsantandreu.com