Wat is een psychic reading?

✓ INZICHT
✓ KWALITEITEN
✓ WELZIJN

Ik geef je inzicht in jouw unieke kwaliteiten en passies. Hierdoor begrijp je beter hoe je deze positieve eigenschappen kunt benutten. Je krijgt helderheid over potentiële valkuilen en je ontdekt waar je onnodig energie verliest. Zo kun je effectiever omgaan met uitdagingen. Je ontvangt inzicht in je gedragspatronen en leert waarom je doet zoals je doet. Je begrijpt de invloed van je opvoeding op je huidige handelen. Ik leer jou om je mentale, emotionele en fysieke welzijn te verbeteren, waardoor je meer in balans en veerkrachtig kunt leven.

Werkwijze
Je hoeft geen details over je leven te delen; Marjolein deelt intuïtief inzichten over jou. Tijdens een reading ontvangt ze tevens informatie die wellicht nog niet (volledig) bewust is voor jou. Haar benadering is uniek, omdat ze haar paranormale gaven benut. Of het nu gaat om stress, persoonlijke keuzes, of professionele vraagstukken, Marjolein kan hierbij ondersteunen. Vaak biedt één sessie al aanzienlijke inzichten en praktische handvatten. Marjolein blijft nuchter, bevindt zich niet in een trance, en is gewoon benaderbaar. Tijdens de reading is er altijd ruimte om vragen te stellen.

Duur: 75 min.
Kosten: € 150,-

Duoreading
Soms stuit je als koppel op strubbelingen, maar jullie kunnen er niet de vinger op leggen hoe dat komt. In een duoreading stemt Marjolein af op beide individuen én op de dynamiek tussen jullie. Haar interactie, waarbij ze tussen jullie beiden switcht, maakt de reading levendig. Het geeft jullie inzichten en handvatten voor jullie relatie. Overigens is een duoreading ook mogelijk met jou en je kind.

Duur: 60 min.
Kosten: € 195,-

Heb je vragen over mijn rol als
medium of helderziende?

Bel of mail me gerust

Wil je meer weten over mij persoonlijk?
Maak dan hier nader kennis