Wat is een mediamieke reading?

✓ INZICHT
✓ KWALITEITEN
✓ WELZIJN
Je ontvangt een gedetailleerd inzicht in het leven en afscheid van een geliefde, waardoor je een dieper begrip krijgt van hun ervaringen en jouw band met hen. Je krijgt waardevolle informatie die kan helpen bij de verwerking van verdriet, met name bij onverwacht overlijden of zelfdoding. Hiermee bevorder je een gezond rouwproces. Ervaar de kracht van het ophalen van warme herinneringen, waardoor je niet alleen openstaande vragen kunt beantwoorden, maar ook troost en vreugde kunt vinden te midden van het gemis. Het kan je helpen bij het nemen van beslissingen in je eigen leven.

Werkwijze
Zonder enige voorinformatie deelt Marjolein gedetailleerde informatie over een overleden dierbare en hun leven, zonder dat jij iets hoeft te onthullen. Ze visualiseert hen levendig en ervaart fysieke sensaties, zoals het daadwerkelijk voelen van been- of hoofdpijn. Haar communicatie is gebaseerd op concrete feiten, niet op vaagheid. Ze biedt inzichten in het karakter en de levenswijze van de overledene, de omstandigheden rondom hun overlijden of ziekte, uiterlijke kenmerken, achtergelaten voorwerpen, en meer. Deze informatie komt tot haar via contact met hen of via diverse zintuiglijke ervaringen, zoals het proeven van de soep die ze altijd maakten, het voelen van de zeewind tijdens hun boottochten, of het ervaren van jeuk vanwege hun eczeem.

Marjolein verkeert niet in trance en blijft volledig aanspreekbaar. Tijdens de reading is er ruimte voor het stellen van vragen.

Duur: 75 min.
Kosten : € 150,-

Heb je vragen over mijn rol als
medium of helderziende?

Bel of mail me gerust

Wil je meer weten over mij persoonlijk?
Maak dan hier nader kennis