Wat is een psychic reading?

In een psychic reading krijg je informatie over jezelf. Uitgangspunt is bijvoorbeeld een probleem waar je mee worstelt of vragen die je hebt. Het is een andere manier, een andere vorm van coaching. De informatie kan gaan over ervaringen uit het verleden, innerlijke obstakels, diepere verlangens en ambities. Informatie die er op dat moment toe doet om jezelf, je beweegredenen en recente gebeurtenissen in je leven beter te begrijpen.

Waarin verschilt een reading van een ‘gewone’ of  werkgerichte coaching sessie?

Waar in reguliere coaching sessies door verschillende cognitieve methodes tot groei en verandering wordt gekomen, kan een psychic reading mij informatie geven waar jij je niet (meer) van bewust bent. Deze informatie kan echter wel degelijk invloed hebben op je huidige situatie. Hoe ga je om met (werk)stress, tegenslagen, problemen in de persoonlijke sfeer etc. Ik maak hierbij gebruik van mijn paranormale gaven zoals heldervoelen, helderweten, helderzien, helderhoren en helderruiken.**

Een Psychic Reading is een coaching met een extra, aanvullende, soms diepere laag.

Net als bij de mediamieke sessies, ben ik niet in trance maar gewoon aanspreekbaar. Vragen kunnen tijdens de reading altijd gesteld en besproken worden.

Ik kan deze readings geven in mijn praktijk in Oudewater maar ook online via Skype of Teams. Wil je dat ik bij jou langs kom, is dat ook bespreekbaar.

Wat zijn paranormale gaven?

Bij heldervoelen gaat het niet alleen om aanvoelen van emoties maar ook om het aanvoelen van lichamelijke klachten of het hebben van voorgevoelens. Dit wordt ook vaak intuïtie genoemd.

Bij helderweten geef ik aan wat ik door krijg als feiten, als gegeven zoals bijvoorbeeld informatie over huis waar je woont of woonde, over je werk, je functie, specifieke kenmerken van familieleden of voor jou belangrijke mensen.

Bij helderziendheid krijg ik de informatie in de vorm van beelden of via het opvallen van voorwerpen of mensen. Deze hebben dan over het algemeen een boodschap te vertellen. Bij helderhoren kan ik dingen horen die anderen niet kunnen horen. Denk hierbij aan lagere of hogere toonhoogtes, geluid op grote afstand, door muren heen of stemmen van andere mensen.

Bij helderruiken komt het voor dat ik geuren ruik over een plaats die voor iemand belangrijk is geweest, of wat iemand gegeten heeft zonder dat deze geur daadwerkelijk aanwezig is.

Al deze gaven zet ik niet ‘gescheiden’ in. Dat ze zo apart benoemd worden, heeft er  mee te maken dat niet iedereen over alle gaven beschikt.

  • Duur

    90 minuten

  • Locatie

    De consulten worden gegeven in mijn praktijk (Groene Hart)
    In overleg worden consulten aan huis gegeven
    Een Psychic Reading kan ook plaatsvinden via Skype

Psychic reading