Ervaringen / reviews

Yvonne en zoontje Sem:

“Met enige scepsis, maar gedreven door wanhoop, bezochten we Marjolein voor een healing. Mijn zoon leed ernstig aan eczeem en voelde zich beschaamd over de rode plekken, waardoor hij niet durfde deel te nemen aan het voetbalkamp. Na enkele healing sessies moesten we terug naar de dermatoloog voor controle. Tot onze verbazing was de dermatoloog verrast door de afname van het eczeem en adviseerde hij Sem om tijdelijk te stoppen met de hormoonzalf. Hierdoor voelde Sem zich zelfverzekerd genoeg om zelfs deel te nemen aan het voetbalkamp”.

Barend:

“Het gesprek met Marjolein heeft me enorm geholpen. Ik voel me veel beter en ik begrijp mijn gevoelens en gedrag beter. En ik barst van de energie”

Pauline:

“Uit nieuwsgierigheid naar het welzijn van beide ouders, die kort na elkaar overleden, besloot ik een bezoek te brengen. Maar wat ik ontving, overtrof mijn verwachtingen. Bij aankomst leken mijn ouders er al te zijn, met begroetingen zoals mijn moeder dat altijd deed en grappen die mijn vader maakte. Het was buitengewoon, maar tegelijkertijd voelde alles vertrouwd. Na deze ontmoeting werd mijn rouwproces milder en kreeg ik een vernieuwd perspectief op de toekomst: ik ontving waardevolle inzichten en handvatten daarvoor”.

Marijn:

“Het is al lange tijd geleden dat ik onbezorgd en snel kon inslapen, en ook echt diep door kon slapen. Dit komt door talrijke operaties en lange revalidatietrajecten. Na een healing van Marjolein slaap ik veel beter, dieper en langer. Bijna direct voel ik een heerlijke rust en ervaar ik de healingen als een waardevol moment van totale ontspanning voor mezelf”.

Stephanie:

“Marjolein is een ontzettend warm persoon. Ze oordeelt niet en ik voelde me meteen op mijn gemak bij haar. Zonder mij goed te kennen, wist ze me direct te begrijpen. Ze heeft me geholpen om mezelf beter te leren kennen en heeft waardevolle tips en advies gegeven over hoe ik met verschillende situaties kan omgaan, waar ik vandaag de dag nog steeds veel aan heb”.

Annemieke:

“Tijdens een turbulente periode kwam ik in contact met Marjolein. De sessies waren ondersteunend en erg prettig. Hoewel er geen grote eyeopeners waren, boden de inzichten die ik kreeg persoonlijke groei en bewustwording. Later ben ik met mijn hond, die gedragsproblemen vertoonde, bij Marjolein geweest. Dit was een buitengewone ervaring. Ter plekke werd mijn hond rustiger. Ze bood ook inzichten over mijn interactie met mijn hond.”

Huub:

“Marjolein bezit de gave om mij rust en ontspanning te brengen. Vooral tijdens een periode waarin ik het echt nodig had, heeft ze me kracht en energie gegeven tijdens mijn ziekenhuisbehandelingen. Ik ben haar daar zeer dankbaar voor.”

Leonie:

“Ik heb een geweldige ervaring gehad met Marjolein tijdens een psychic reading en healing in haar praktijk. Vanaf het begin voelde ik me op mijn gemak. Je hoeft niet eens te vertellen waar je voor komt, want Marjolein voelt het al en weet precies wat je nodig hebt om vooruitgang te boeken. Ze geeft waardevolle tips om aan de slag te gaan met dingen waar je misschien onbewust mee worstelt. Zelfs op afstand heeft Marjolein veel voor me kunnen betekenen. Een aanrader!”