Marjolein is een zeer natuurlijk medium en healer. Ik had de kans enkele readings en healings van haar te ervaren. Hoewel de feiten die ze me gaf vrij basic en logisch leken, is het een vreemde ervaring dat Marjolein je exact vertelt wat ze voelt in je lichaam. Wanneer je een reading van Marjolein ervaart, merk je hoe natuurlijk en relaxed ze echt is. Alsof je praat met een vriend en plots maakt ze een opmerking over iets in je leven of iets wat ze voelt. Alle informatie vanuit intuitie en door gegeven van overleden mensen, komt natuurlijk over en ze raakt elke keer de juiste snaar. Het mooiste is dat ze zelf steeds opnieuw verbaasd is en dat houdt haar met beide voeten op de grond en een zeer plezierig en nuchter persoon.

Leonie Wagenmakers

Mijn broer overleed tijdens een verschrikkelijk ongeluk in de mooie bergen van Mallorca. Ik kende Marjolein niet maar sinds die dag is ze er voor mij, op afstand maar dichtbij. Met een helicopter-view brengt ze me terug naar mijn eigen verdriet. De vragen die ik heb over het leven, leven na dit leven en geesten zijn van zo’n gewone orde voor haar alsof ze een bruggenbouwer is, zonder de air van arrogantie of anders-zijn. Voor mij was ze een groot licht tijdens een donkere periode in mijn leven.

Inèz Hehemann de Nijs

“Ik was geïntroduceerd bij Marjolein via een gezamenlijke vriend, die voorstelde haar te ontmoeten om zo in contact met mijn overleden geliefde te komen. Ik had geen verwachtingen maar stond open voor de ervaring. Ik zat op de bank terwijl zij stond en luisterde en observeerde vanuit de diepte van haar innerlijke zintuigen. Daarna begon ze mijn echtgenoot te beschrijven op een wijze zoals zelfs onze beste vrienden hem niet kenden. Ze beschreef ook de muziek die ze hoorde; muziek was een groot deel van ons leven en onze zaak (wat ze niet wist) en op enig moment voelde ik hem communiceren met mij vanaf de andere zijde. Ik was totaal verbaasd. Nadat ze zeker was dat ik wist met wie ze communiceerde, ging ze door met doorgeven van wat hij wilde dat ze voor hem tegen mij zei. Ik ben voor altijd dankbaar voor haar buitengewone gave, die ze deelt met grote compassie, liefde en warmte.“

Robin Johnson (www.robinjohnson.life)