Marjolein is een zeer natuurlijk medium en healer. Ik had de kans enkele readings en healings van haar te ervaren. Hoewel de feiten die ze me gaf vrij basic en logisch leken, is het een vreemde ervaring dat Marjolein je exact vertelt wat ze voelt in je lichaam. Wanneer je een reading van Marjolein ervaart, merk je hoe natuurlijk en relaxed ze echt is. Alsof je praat met een vriend en plots maakt ze een opmerking over iets in je leven of iets wat ze voelt. Alle informatie vanuit intuitie en door gegeven van overleden mensen, komt natuurlijk over en ze raakt elke keer de juiste snaar. Het mooiste is dat ze zelf steeds opnieuw verbaasd is en dat houdt haar met beide voeten op de grond en een zeer plezierig en nuchter persoon.

Leonie Wagenmakers

Mijn broer overleed tijdens een verschrikkelijk ongeluk in de mooie bergen van Mallorca. Ik kende Marjolein niet maar sinds die dag is ze er voor mij, op afstand maar dichtbij. Met een helicopter-view brengt ze me terug naar mijn eigen verdriet. De vragen die ik heb over het leven, leven na dit leven en geesten zijn van zo’n gewone orde voor haar alsof ze een bruggenbouwer is, zonder de air van arrogantie of anders-zijn. Voor mij was ze een groot licht tijdens een donkere periode in mijn leven.

Inèz Hehemann de Nijs

“Ik was geïntroduceerd bij Marjolein via een gezamenlijke vriend, die voorstelde haar te ontmoeten om zo in contact met mijn overleden geliefde te komen. Ik had geen verwachtingen maar stond open voor de ervaring. Ik zat op de bank terwijl zij stond en luisterde en observeerde vanuit de diepte van haar innerlijke zintuigen. Daarna begon ze mijn echtgenoot te beschrijven op een wijze zoals zelfs onze beste vrienden hem niet kenden. Ze beschreef ook de muziek die ze hoorde; muziek was een groot deel van ons leven en onze zaak (wat ze niet wist) en op enig moment voelde ik hem communiceren met mij vanaf de andere zijde. Ik was totaal verbaasd. Nadat ze zeker was dat ik wist met wie ze communiceerde, ging ze door met doorgeven van wat hij wilde dat ze voor hem tegen mij zei. Ik ben voor altijd dankbaar voor haar buitengewone gave, die ze deelt met grote compassie, liefde en warmte.“

Robin Johnson (www.robinjohnson.life)

De Reading bij Marjolein was echt een ontzettende bijzondere ervaring. Ik wilde graag in contact komen met mijn overleden moeder, maar ik wilde ook graag weten wat mijn purpose in dit leven is en waarom de dingen in mijn leven gaan zoals ze gaan.

Ik ging er blanco in en liet het vooral op me afkomen. Tijdens de Reading is er veel duidelijk geworden voor me.

Zo kwam ik ook in contact met mijn moeder, en vanuit haar kreeg ik ook antwoorden op mijn vragen. Het is niet te beschrijven wat voor een mooie ervaring dit was en wat dit voor me heeft betekent.

Tijdens de Reading was het net alsof ik bij Marjolein op visite was, ik voelde me meteen op mijn gemak bij haar en is ze totaal niet zweverig ondanks haar bijzondere gave. Daarbij gaat Marjolein tijdens de Reading echt naar de kern toe op een liefdevolle manier.

Deze bijzondere ervaring zou ik iedereen willen aanraden, ik heb er namelijk heel veel aan gehad. Bedankt hiervoor lieve Marjolein en ik kom zeker nog een keer bij je terug!

– Vienna Blok –

Marjolein is een heel fijn persoon die veel rust uitstraalt en je goed aanvoelt. Bijzonder hoe snel ze ziet wat voor persoon je bent en daarmee ook je valkuilen benoemt. Na 1 sessie was ik al een stuk kalmer. uw eigen tekst toe te voegen

– anoniem –

Ik heb met regelmaat een healing bij Marjolein, soms op afstand en soms bij haar thuis.
Je hoeft niet te zeggen wat je klachten zijn want Marjolein voelt ze al.
Ik had een healing op afstand en was 5 minuten voor het begin makkelijk gaan liggen. Ik kreeg echt pijn aan mijn been, ik had steeds al last van mijn been, en dacht hoe kan het nu echt pijn doen. Na de healing gingen we nog bellen hoe het gegaan was en vertelde dat ik al voor de healing pijn had. Matjolein bereidt zich voor op een healing door zich te concentreren op de persoon, dus vandaar dat ik de pijn al voelde.
Gelukkig had ik na de healing geen pijn/last meer van mijn been.
Marjolein is een topper!

Liefs, Hetty