Ik (Roosendaal, 1964) groeide op als een gewoon kind dat gewone kinderdingen deed in een gewoon gezin. Maar ik zag dingen die anderen niet zagen. Verschijningen, vormen, kleuren…
Dit was ongewoon en voor mijn omgeving onbegrijpelijk als ik er over vertelde.

De wens elkaar te verstaan, te kunnen begrijpen liep als een rode draad door mijn latere carrière. Ik was werkzaam als voorlichter, trainer en adviseur in het bedrijfsleven, gaf psycho- en gestalt therapie, leidde een uitvaartorganisatie en reisde, geboeid door wat kinderen bezielt, door het land met mijn eigen poppentheater.

In de loop van mijn leven leerde ik dat het ongewone in mij een gave is en dat ik er anderen mee van dienst kan zijn. Ook als goed geschoolde vakvrouw. Vanaf 2009 volgde ik gedurende vijf jaar verschillende opleidingen bij het Britse Arthur Findlay college in Stansted, de Academie voor Mediumschap te Naarden en bij het Boomhuis in Delft. Nu kwam ik op mijn plaats en raakte ik in grote mate vertrouwder met mijn gave en het toepassen hiervan.

Voor intervisie, na- en bijscholing maak ik tot op heden gebruik van het aanbod bij het Boomhuis.

Een bedrijfsinitiatief, liefde voor de zee, voor de Mediterrane manier van leven en het oorspronkelijke, krachtige en ruige in de natuur brachten mij in 2015 op Mallorca, waar ik drie jaar woonde en werkte. Sinds december 2018 ben ik terug in Nederland, werkzaam in mijn praktijk als mediamiek consultant en als zelfstandig uitvaartleider. Omdat ik houd van buiten zijn, van wind in mijn haar, de morgenstond, het geruis van bladeren, van stromend water en zwemmen verzorg ik daarnaast sup lessen. Met enige regelmaat reis ik naar Mallorca voor het geven van mediamieke consulten.