Geboren in Roosendaal in 1964 groeide ik op als een gewoon kind dat gewone kinderdingen deed in een gewoon warm gezin. Maar ik zag dingen die anderen niet zagen. Verschijningen, vormen, kleuren…
Dit was ongewoon en voor mijn omgeving onbegrijpelijk als ik er over vertelde. Wat voor mij vanzelfsprekend leek, was dat blijkbaar niet. In de jaren die er op volgden, hield ik wat ik zag en voelde voor me. Ik wilde niet raar gevonden worden en erbij horen.

Na het VWO en mijn studie PR en Communicatie heb ik vele jaren als voorlichter, trainer en adviseur gewerkt in het bedrijfsleven. Ik reisde veel en was ook altijd geboeid door wat kinderen bezielt. Dit maakte dat ik een aantal jaren door het land het gereisd met mijn eigen poppentheater. Veel eigen verliezen en het willen helpen van anderen leidde er toe dat ik in de uitvaartwereld terecht kwam. Meer dan 10 jaar heb ik een eigen uitvaartonderneming geleid waar aandacht centraal stond.

Maar in al die jaren was voor mij het gewone ongewone ook nog steeds aanwezig. Ik leerde dat het een gave is waarmee ik anderen van dienst kon zijn. Ik leerde dat ik deze gave niet meer hoefde te verstoppen. Dat je ook als goed geschoolde vrouw, met de ‘poten in de klei’ , de andere dimensie kunt zien en voelen. Vanaf 2009 volgde ik verschillende opleidingen bij het Britse Arthur Findlay college in Stansted, de Academie voor Mediumschap te Naarden en bij het Boomhuis in Delft. Steeds meer kwam ik op mijn plaats en raakte ik in grote mate vertrouwder met mijn gave en het toepassen hiervan.

Een bedrijfsinitiatief, liefde voor de zee, voor de Mediterrane manier van leven en het oorspronkelijke, krachtige en ruige in de natuur brachten mij in 2015 op Mallorca. Daar heb ik drie jaar gewoond en gewerkt. Eenmaal terug was ik opnieuw jaren werkzaam in de uitvaart. Nu heb ik mijn praktijk in Oudewater als mediamiek consultant en daarnaast werk ik in een tuincentrum.


Ik ben de trotse moeder van 2 volwassen kinderen en 2 bonuskinderen en hulp boerin van mijn partner Theo. Buiten zijn, de morgenstond, dieren, bomen, planten en bloemen, zwemmen, familie, mijn vrienden en niet te vergeten mijn 2 lieve honden geven mij energie. 

Ik ben dus niet alleen medium van beroep maar sta ook zelf midden in 2 werelden, de aardse en die van de onzichtbare energie, ongewoon maar ook heel gewoon,