Wat is een healing?

Healing is het Engelse woord voor heling, beter worden, beter maken. Helen kan op verschillende manieren gebeuren. Fysiek door artsen, mentaal door psychologen maar ook spiritueel. Als je ziel, gedachten, emoties en lichaam met elkaar in balans worden gebracht, noemen we dat een ‘Healing’.

Alles is energie. Als er in je lichaam verstoringen, tekorten of blokkades ontstaan, manifesteert zich dat soms in lichamelijke en/of emotionele klachten. Je hebt bijvoorbeeld slaapproblemen, last van je rug, nek of hoofd of huilt om alles en niks. Tijdens het geven van een healing gaat mijn aandacht meteen naar de zere plek. Ik kan je  pijn verminderen, blokkades opheffen of je een reset geven.

Hoe geef ik een healing?

De healing wordt gegeven terwijl jij op een stoel zit en ik je schouders aanraak. Er wordt tijdens de healing niet gesproken.. Naderhand vertel ik je wat ik heb opgemerkt op fysiek en emotioneel gebied. In totaal duurt de sessie ongeveer 20 minuten. Bij het maken van de afspraak hebben we al besproken en in kaart gebracht wat het doel is.

Je merkt het effect zowel op korte termijn als lange termijn na meerdere sessies. Soms is 1 sessie genoeg. Symptomen kunnen verminderen en soms ook helemaal verdwijnen. Er zal echter nooit letterlijke genezing plaats vinden. Dit is ook niet het doel van de healing. Het doel is om je weer in contact te brengen met jezelf en om je energie weer te laten stromen zodat er weer genoeg energie is om de problemen aan te kunnen die aan de symptomen ten grondslag liggen. Healing is een aanvulling, een eerste stap, maar nooit de enige oplossing.

Soms gaat een healing over in een reading of ontstaat er een wens voor een reading. In het eerste geval bespreken we dit van tevoren of dit gewenst is of niet. In het tweede geval maken we hiervoor een nieuwe afspraak.

Afgelopen december was ik te zien in het programma ‘onderweg naar de regio’. Hieronder kan je de uitzending terug kijken.

  • Duur

    15-25 minuten

  • Locatie

    De consulten worden gegeven in mijn praktijk (Groene Hart)
    In overleg worden consulten aan huis gegeven

Veilige healing